De Ronde Venen - Stichting Racingteam De Ronde Venen is opgericht in 2001 om alles wat te maken heeft met autocross te promoten. Dit kan zijn door ondersteuning van rijders, door promotie op beurzen, of door het organiseren van wedstrijden. Dit alles uiteraard met de steun van sponsoren.

In een persbericht maakt Racingteam De Ronde Venen bekend, dat na vele jaren samenwerking tussen Aris en Ivo, het team in november 2017 is uitgebreid met Mitch Bruns en Victor Borgdorff. Met een verdubbeling van het aantal rijders en helpers, is dit een mooie en grote stap voorwaarts. Met elkaar komt het team weer verder, schrijft het team in het persbericht.

Racingteam De Ronde Venen gaat de strijd aan met andere coureurs op de grote wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap, de Autocross Masters en natuurlijk tijdens de thuiswedstrijd: de altijd spectaculaire en beroemde Autocross van Abcoude.

Zaterdagmiddag 10 maart was de presentatie van het nieuwe team en van de nieuwe raceauto’s aan sponsors, helpers, belangstellenden en geestverwanten. In het magazijn van Intermat in Mijdrecht werden de  bolides ten toon gesteld. Strak in de lak en voorzien van alle technische updates om het komend seizoen vooraan te kunnen presteren. 

Meer dan 150 mensen kwamen langs en hebben de coureurs veel succes gewenst. Onder het genot van een hapje en drankje was het nog lang gezellig. 

Kijk voor meer informatie over Racingteam De Ronde Venen op www.racingteam-drv.nl en/of bezoek en like de Facebookpagina van het team.


Trefwoorden: ronde venen rtv ronde venen victor borgdorff mitch bruns
Geplaatst

dinsdag 13 maart 2018 | 16.10 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 13 maart 2018 | 16.31 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-