Verwendag bij Inloophuis 't Anker in Mijdrecht

Mijdrecht - Dankzij een heleboel vrijwilligers en sponsors hebben ruim 40 vaste gasten onlangs een heerlijke Verwendag gehad in Inloophuis 't Anker in Mijdrecht.

Op deze jaarlijkse Verwendag vierde ‘t Anker alweer zijn 14 e verjaardag met taart bij de koffie en thee, met een heerlijke lunch en met een afsluitende gezellige borrel.

Tussen dat alles door, werden de gasten verwend worden door talrijke professionele ‘verwenners’ die belangeloos hun medewerking hadden toegezegd. Zo konden gasten lekker gemasseerd worden, of hun voeten of handen laten masseren. Pedicures en manicures verzorgden voet en hand en kapsters zorgden voor opgekapte hoofden.

Er waren reiki- en ‘therapeutic touch’- en voetreflexologiesessies, er was een portretfotografe en ook een sneltekenaar. Gasten konden ook nog creatief ontspannen met bloemen en verf.

Diverse gasten kwamen alleen voor de gezelligheid langs en hadden op die manier ook een leuke dag.

't Anker dankt de 19 professionals voor al hun goede zorgen. De HEMA wordt bedankt voor de feestelijke taart en de lunchbenodigdheden. En last but not least wordt Gerberakwekerij S.C. Zwarts bedankt voor de bloemen die aan deze verwennende vrijwilligers konden worden meegegeven.

Inloophuis 't Anker staat elke dinsdag en donderdag open voor mensen met kanker en voor hun naasten. Naast allerlei ontspannende activiteiten biedt men bij ’t Anker het luisterend oor en het lotgenotencontact, dat zo belangrijk is in een wereld die door kanker op zijn kop gezet wordt.

Kijk voor meer informatie over Inloophuis 't Anker op www.inloophuishetanker.nl.


Trefwoorden: verwendag mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 13 maart 2018 | 16.44 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 13 maart 2018 | 17.01 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-