Jongens Hoflandschool Kampioen Schoolvoetbal

Mijdrecht - Afgelopen woensdag vond op de velden van SV Argon het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. De jongens van de Hoflandschool wonnen het toernooi. Zij mogen nu naar de regionale districtswedstrijden op woensdag 30 mei in Achterveld (U).

Het team van de Hoflandschool bestond uit maar liefst 13 jongens! Na het spelen van de poulewedstrijden mochten ze door naar de kwartfinale.

Daarin speelden ze tegen het team van de Windroos. De jongens van de Hoflandschool waren te sterk en gingen door naar de halve finales tegen de Eendracht.

In de halve finale speelden de jongens speelden sterk, met mooie voorzetten, goed overgespeelde ballen en de beloning was dan ook de winst, dus door naar de finale tegen de Pijlstaartschool!

Het was een spannende wedstrijd. De keeper van de Pijlstaartschool was goed en hield een hoop ballen tegen. De Hoflandschool maakte uiteindelijk toh een doelpunt, het enige in de wedstrijd. De 1 - 0 winst was binnen en de Hoflandschool is nu Kampioen! Iedereen ontving van de organisatie een mooie medaille.

De jongens van groep 6 gaan nu naar de regionale districtswedstrijden, die op woensdag 30 mei a.s. gespeeld worden in Achterveld.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht
Geplaatst

zaterdag 14 april 2018 | 01.33 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 14 april 2018 | 03.03 uur

Auteur

Ferry Mulder