Tweede 12 uur van De Ronde Venen op 7 juli

Mijdrecht - Zaterdag 7 juli a.s. is het weer zover. Voor de tweede keer wordt dan de 12 uur van De Ronde Venen gehouden, een sponsor-wandeltocht met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een nieuw Inloophuis. 

Inloophuis ’t Anker is een ontmoetingsplaats voor iedereen die ook maar iets te maken heeft of heeft gehad met kanker. Hier kan men zijn of haar ei even kwijt.

Op dit moment is ’t Anker overdag gehuisvest in de kantine van Argon en ’s-avonds in een container en eerlijk gezegd is een container nu niet een plaats waar je lekker tot jezelf kan komen, dus een nieuw onderkomen is hard nodig. Daar is natuurlijk geld voor nodig, veel geld, dus u snapt het al...

Door deelname aan de 12 uur van De Ronde Venen kun je 't Anker ondersteunen. 

Iedereen kan meedoen! Je wandelt in estafettevorm in je eigen tempo tussen 10:00 en 22:00 uur. Elke ronde wandel je over het evenemententerrein waar allerlei activiteiten en optredens plaatsvinden. Om 21:00 uur start de lichtjesronde, een bijzondere ronde waarbij we iemand die vecht tegen kanker of die aan kanker is overleden in een stille ronde gedenken. 

De route is ongeveer 700 meter lang en gaat door het park bij Argon. Elk team heeft een teamcaptain, hij of zij zorgt voor de inschrijving van het team. Alle teamleden betalen € 10 inschrijfgeld. De teamcaptain is het aanspreekpunt voor de organisatie en kan natuurlijk ook extra geld inzamelen door het team te laten sponsoren door familie, vrienden of ondernemers. 

Kijk voor meer informatie over de 12 uur van De Ronde Venen op www.de12uurvanderondevenen.nl.


Trefwoorden: argon park mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 17 mei 2018 | 22.07 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 17 mei 2018 | 23.34 uur

Auteur

Ferry Mulder