De Ronde Venen - Natuurlijk, kanker is een serieus onderwerp, maar veel (ex-)patiënten hebben de kunst van het vieren van het leven omarmd. Dat merken ze ook altijd weer bij Inloophuis ’t Anker: plezier maken en heerlijk lachen lucht op.

Vandaar dat tijdens De 12 Uur van De Ronde Venen op 7 juli a.s. veel aandacht is voor genieten van het leven en voor plezier.

’s Morgens vroeg staat Mobiele Barista Marlies klaar om voor jou een heerlijke cappuccino te maken of een latte natuurlijk. Maar ook de rest van de dag kun je je culinair laten verwennen.

Paella van Carlos, hamburgers van Restaurant Burgerlijk, ijsjes van De IJsbeer of gewoon tosti’s, poffertjes of een sateh. De bar is geopend en ook daar wordt je bediend door enthousiaste vrijwilligers.

Tijdens de wandeltocht loop je elke ronde over een evenemententerrein. Hier staat voor elk team een picknicktafel en is er van alles te beleven. Op het grote podium treden de hele dag allerlei artiesten en bands belangeloos op. Van Hollandse meezingers tot popclassics en van polonaise tot funk. Laat je meevoeren op de klanken van Mark Fledderman, van het Meezingteam, van De Bent, van Thomas Oudshoorn, van FunkyHotSpots en van Toine Kremer.

Of dans mee met de danseressen van Dansschool Nicole. En uiteraard is er deze keer ook weer een optreden van het smartlappenkoor Licht ’t Anker bestaande uit bezoekers van ’t Anker.

Het meest memorabel wordt ongetwijfeld het optreden van Annemarie Stolwijk tijdens de lichtjesronde, die start om 21:00 uur. Langs het hele parcours staan dan brandende kaarsjes: inspiratielichtjes. Tijdens de lichtjesronde gedenken we iemand die bijvoorbeeld inspireert of iemand die je is ontvallen door kanker, of iemand die ziek is, of iemand die aan het genezen is.

Annemarie zingt dan een paar stemmige popclassics.

Via onze Facebookpagina kun je ook een lichtje bestellen voor € 10 per stuk. Dit wordt dan langs het parcours geplaatst.

Kortom, De 12 Uur van De Ronde Venen wordt een bijzondere dag, waar je, ook als je niet meewandelt, gerust een kijkje kunt komen nemen. Ondersteunen doe je ook als je iets eet of drinkt. De opbrengst daarvan is ook bestemd voor de verhuizing van Inloophuis ’t Anker.

Het evenement De 12 Uur van DRV vindt plaats op het achterste veld op het Argon-terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Het begint om 10:00 uur en wordt na 12 uur wandelen om 22:00 uur afgesloten.

Kijk voor de tijden van de optredens en/of voor meer informatie op www.de12uurvandrv.nl of volg het evenement op Facebook.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht argon terrein lichtjesronde
Geplaatst

dinsdag 19 juni 2018 | 12.32 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 juni 2018 | 14.36 uur

Auteur

Ferry Mulder