Speeddaten met vrijwilligers op Rondeveense Vrijwilligersmarkt

De Ronde Venen - Zet zaterdag 8 september alvast in de agenda, want dan vindt voor de eerste keer de Rondeveense Vrijwilligersmarkt plaats. Het gemeentehuis van De Ronde Venen barst dan uit zijn voegen van de mogelijkheden en uitdagingen, want er is voor elk wat wils aan vrijwilligerswerk te doen!

Na het grote succes van de vrijwilligersmarkt in Uithoorn, gaat nu ook De Ronde Venen deze speeddate met vrijwilligers aanbieden!

De gemeente heeft het gemeentehuis ter beschikking gesteld. Daar kunnen 25 maatschappelijke organisaties een plaatsje bemachtigen. Begin augustus worden de uitnodigingen verstuurd. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus snel opgeven is belangrijk. 

De aanstaande vrijwilligersmarkt zal niemand ontgaan! Daarom nodigen de organisatoren maatschappelijke organisaties uit om een plek op de vrijwilligersmarkt te reserveren, zodat zij dan nieuwe vrijwilligers kunnen werven.

Aanmelden voor de vrijwilligersmarkt kan vanaf 8 augustus a.s. Mogelijke deelnemers ontvangen hierover vanzelf een e-mail. Zorg wel voor een snelle inschrijving, want vol=vol!


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht gemeentehuis de ronde venen steunpunt vrijwilligerswerk ronde venen claudia prange dyanne van tessel
Geplaatst

donderdag 28 juni 2018 | 02.26 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 28 juni 2018 | 03.49 uur

Auteur

Ferry Mulder