Meld activiteit voor Burendag snel aan!

De Ronde Venen - Heeft u een goed idee voor Burendag en kunt u een subsidie daarvoor goed gebruiken? Meld de activiteit dan snel aan bij het Oranjefonds.

Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met buren en de buurt. Het is een dag waarop men gezellig samenkomt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt.

Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Wat voor hobby’s hebben jouw buren? Kan jouw buurt wel wat opfleuring gebruiken? Ga samen met jouw buren gezellig onkruid wieden en stop daarna alvast de bollen voor het voorjaar in de grond. Organiseer een leuke knutselmiddag voor de buurtkinderen of een opschoondag, zodat jouw straat er weer netjes uitziet. Jouw buurt barst van de creativiteit!

September lijkt nog ver weg, maar het is juist nu al, voor de zomervakantie, belangrijk na te denken over de ideeën en/of activiteiten die je met jouw buren kunt ondernemen op Burendag 2018. Zo weet je zeker dat je een geslaagde dag zult beleven met jouw hele straat!

Kijk voor meer informatie en voor inspiratie op www.burendag.nl

Voor het uitwisselen van ideeën, inspiratie en mooie ervaringen van Burendag van vorig jaar heeft Tympaan-De Baat een Facebookpagina met de naam 'Burendag in De Ronde Venen' online gezet. Zo kan iedereen gebruikmaken van elkaars expertise rondom Burendag. Neem dus eens een kijkje en deel de berichten naar jouw eigen pagina, zodat iedereen het weet: Burendag is er voor en door iedereen!

Een goed idee moet natuurlijk worden uitgevoerd. Het Oranje Fonds stelt voor elk goed plan geld beschikbaar om het uit te voeren op Burendag. Let op: houd je aan de voorwaarden! Het aanvraagformulier, de voorwaarden en richtlijnen staan op www.burendag.nl.

Er is een beperkt budget, dus dien een aanvraag zo spoedig mogelijk in.

De opbouwwerkers bij Tympaan-De Baat, helpen graag met het verder uitwerken van ideeën. Zij zijn te bereiken op (0297) 230 280 of per e-mail via info@stdb.nl.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen opbouwwerker
Geplaatst

maandag 09 juli 2018 | 12.27 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 juli 2018 | 13.50 uur

Auteur

Ferry Mulder