Informatiemiddag over cursus valpreventie

De Ronde Venen - Tympaan-De Baat organiseert in november een cursus valpreventie. Daaraan voorafgaand organiseert ze een informatiemiddag over deze cursus.

De wintermaanden komen er weer aan en daarmee gladde straten en wegen. Door de ijzel en sneeuw, vallen mensen steeds sneller en wordt het gevaarlijker voor ouderen om naar buiten te gaan.

Bent u iemand die zich zorgen maakt over vallen en dan vooral buitenshuis? Dan is de informatiemiddag over valpreventie, georganiseerd door Tympaan-De Baat in samenwerking met Buurtsportcoach-senioren Jos Kooijman, wat voor u.

In november gaat de cursus valpreventie weer van start. Om erachter te komen of deze cursus geschikt is voor u, geeft Jos Kooijman op 18 oktober a.s. in het Buurtcafé informatie over deze cursus. U krijgt te horen wat u zult leren tijdens de cursus en u zult interactief bezig zijn met testen om te kijken wat u al van valpreventie weet.

U bent op 18 oktober van 14:00 tot 16:00 uur van harte welkom in het Buurtcafé in De  Broedplaats aan de Herenweg 63C in Vinkeveen. Er is koffie en thee.

Aan deze informatiemiddag zijn geen kosten verbonden.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen broedplaats vinkeveen cursus valpreventie buurtsportcoach senioren jos kooijman
Geplaatst

maandag 08 oktober 2018 | 17.07 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 oktober 2018 | 01.09 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-