Er staat een paard in de ...

De Ronde Venen - Van levensgrote kunstpaarden tot aan kleurrijke schilderijen zijn spoedig te bewonderen in het kantoor van de Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht, meldt een gezamenlijk persbericht van Rabobank Rijn en Veenstromen en Jachthaven Vinkeveen.

De kunstbank ‘In the Cloud’ geschilderd door Andrea Leber die naar aanleiding van de zomerexpositie ‘Aan ’t Roer’ geplaatst is bij Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht heeft veel positieve reacties teweeggebracht.

Daarom zal deze locatie de komende tijd meer kleur krijgen door de schilderijen en sculpturen die geëxposeerd zullen worden. De kunst zal tot het voorjaar 2019 te bewonderen zijn. 

Jachthaven Vinkeveen is gevraagd deze expositie in te richten. Zij staat, volgens het persbericht, inmiddels bekend om de unieke combinatie van ligplaatsen, short stay en kunst op de haven.

Andrea Leber, Merel Kooning en Jacky Zegers zijn o.a. kunstenaars waarvan kunstwerken te bewonderen zijn.

De expositie zal officieel geopend worden tijdens lancering van de winteruitgave van De Venen INTO business. Tijdens deze avond zal ook de Top 50 van de Meest Invloedrijke Personen van De Venen bekend worden gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de expositie? Wandel dan vanaf maandag 17 december a.s. tijdens kantooruren het kantoor van de Rabobank Rijn en Veenstromen aan de Bozenhoven 93 in Mijdrecht binnen.


Trefwoorden: expositie vinkeveen mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 10 december 2018 | 00.42 uur

Laatst gewijzigd

maandag 10 december 2018 | 00.57 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-