Nieuwjaarsconcert 'Aangenaam Klassiek' door Regiokoor De Ronde Venen

De Ronde Venen - Op zondag 20 januari a.s. voert het Regiokoor De Ronde Venen een Nieuwjaarsconcert uit met als titel 'Aangenaam Klassiek'.

Er worden werken uitgevoerd van Vivaldi, Mozart en Bach, maar ook van een minder bekende componist uit de baroktijd: Baldassare Galuppi. Van deze componist wordt het 'Dixit Dominus' uitgevoerd. Een pareltje van een muziekstuk, schrijft het Regiokoor in haar persbericht, dat bovendien voor het eerst in Nederland wordt uitgevoerd. Een première dus!

Aan dit concert wordt solistische medewerking verleend door Lieve Geuens, sopraan en Diana van der Bent, alt. Het geheel wordt begeleid door het Naska orkest en staat onder leiding van Gert J. Hans.  

Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats in de RK Kerk Johannes de Doper aan het Driehuisplein 1 in Mijdrecht. Aanvang van het concert is 15:00 uur, de kerk is open vanaf 14:15 uur.

De entreeprijs (inclusief consumptie) bedraagt €18 (onder de zestien jaar gratis).

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht, bij The Readshop en bij Drogisterij De Bree beide in Vinkeveen, bij koorleden of voor aanvang van het concert bij de ingang. 

Kijk voor meer informatie op www.regiokoorderondevenen.nl.

Foto: Henk Butink


Trefwoorden: johannes de doper kerk mijdrecht nieuwjaarsconcert regiokoor ronde venen mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 09 januari 2019 | 02.06 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 09 januari 2019 | 02.28 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-