Mijdrecht - Op zaterdag 9 februari a.s. vindt in de Janskerk in Mijdrecht een verrassingsconcert plaats door twee in Mijdrecht bekende musici. Wim de Penning uit Tricht en Couzijn van Leeuwen uit Harmelen verzorgen dan een muzikaal spektakel.

Er vinden orgelbespelingen plaats en het geheel wordt omlijst door verrassende andere instrumenten, die bespeeld worden door Couzijn.

Speciaal voor de kinderen wordt een apart onderdeel verzorgd. Hierbij kan het publiek een inbreng leveren aan het programma.

Zowel De Penning als Couzijn zijn geen onbekenden in Mijdrecht. Wim de Penning is de kerkmusicus van de PKN gemeente in Mijdrecht, terwijl Couzijn van Leeuwen leerkracht was op de basisschool De Fontijn in Mijdrecht. Hij heeft menig leerling aldaar de liefde voor muziek bijgebracht.

Dit concert biedt aan (oud)leerlingen en hun ouders van deze basisschool de gelegenheid opnieuw kennis te maken met Couzijn van Leeuwen en zijn muzikale veelzijdigheid.

Het concert begint om 20:00 uur. De kerk is open om19:30 uur.

De toegang is € 10 inclusief koffie of thee in de pauze. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 5 inclusief limonade in de pauze.


Trefwoorden: batz orgel mijdrecht janskerk mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen couzijn van leeuwen wim de penning
Geplaatst

donderdag 31 januari 2019 | 02.16 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 31 januari 2019 | 02.34 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-