De Ronde Venen - Gemeente De Ronde Venen organiseert op donderdagmiddag 21 februari a.s. een Meet & Greet van werknemers en werkzoekende 50plussers.

Door de aantrekkende economie is het voor veel werkgevers moeilijk vacatures ingevuld te krijgen. Met een grote databank aan enthousiaste werkzoekenden maakt de gemeente zich hard voor de arbeidspositie van 50plussers. Zowel ondernemers als werkzoekende 50plussers zijn op donderdagmiddag 21 februari a.s. vanaf 16:30 uur dan ook van harte uitgenodigd om naar de Meet&Greet50plus te komen in het Werkcentrum aan de Rondweg 1a in Mijdrecht.

Voor ondernemingen die op zoek zijn naar personeel: grijp de kans om uw organisatie onder de aandacht te brengen en maak kennis met gedreven kandidaten! Ontmoet ambachtsmannen en -vrouwen, nauwkeurige administratieve ondersteuners, vakbekwame technische professionals en klantvriendelijke resultaatgerichte werkzoekenden. Ga met elkaar in gesprek en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Bent u een ervaren talent, maar krijgt u te weinig kans om dit bekend te maken aan werkgevers? Bent u op zoek naar werk en wilt u graag in gesprek met ondernemers over hoe u hen kunt ondersteunen met uw achtergrond? Ontmoet werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en ervaren werkzoekenden, zoals u. Ga met elkaar in gesprek en ontdek wat u voor een bedrijf kunt betekenen.

Onder leiding van dagvoorzitter José Boesten, voorzitter van Ondernemersvereniging Abcoude-
Baambrugge, krijgen ondernemers én werkzoekenden in het Werkcentrum in Mijdrecht het volgende programma aangeboden:

Vanaf 16:30 uur Inloop
17:00 – 17:10 uur Welkom door wethouder Alberta Schuurs
17:10 – 17:30 uur Meerwaarde 50plussers en diensten van het Werkcentrum
17:30 – 18:30 uur Ondernemers en werkzoekenden gaan met elkaar in gesprek
18:30 – 19:00 uur Netwerkborrel

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail via werkcentrum@derondevenen.nl.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen werkzoekende jose boesten wethouder alberta schuurs
Geplaatst

zaterdag 09 februari 2019 | 01.13 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 februari 2019 | 01.48 uur

Auteur

Ferry Mulder