Introductiemiddag mahjong in Buurtcafé De Broedplaats Vinkeveen

De Ronde Venen - Tympaan-De Baat organiseert binnenkort opnieuw een beginnerscursus mahjong. Daarover vindt op donderdagmiddag 28 februari a.s. een introductiemiddag plaats in Buurtcafé De Broedplaats in Vinkeveen.

De meeste mensen denken dat mahjong een spel is op de computer of op de telefoon. Mahjong is echter een spel dat met 4 spelers aan een tafel gespeeld word met 136 stenen. Dit exotische spel wordt al sinds 1924 in Nederland gespeeld en het wordt steeds bekender.

Heeft u altijd al mahjong onder de knie willen krijgen en lijkt het u leuk om met andere mensen de basistechnieken te leren van mahjong? Binnenkort geeft Jan Keevel, docent bij Mahjong-genootschap Pe-ling, opnieuw een beginnerscursus mahjong bij Tympaan-De Baat.

Om mensen meer informatie te geven over dit spel en over deze beginnerscursus, is er op donderdag 28 februari a.s. een introductiemiddag mahjong in het Buurtcafé De Broedplaats in Vinkeveen. Tijdens deze introductiemiddag geeft Jan Keevel informatie over vereenvoudigde spelregels en over een aantal basisprincipes van het spel. Zo maakt u op een leuke manier kennis met het spel.

Wilt u meer informatie over de beginnerscursus mahjong, of wilt u graag alvast kennismaken met mahjong voordat u begint aan de beginnerscursus? Dan bent u op donderdag 28 februari a.s.  om 14:00 uur welkom in het Buurtcafé De Broedplaats. Deelname aan deze middag is gratis.

Buurtcafé De Broedplaats is te vinden aan de Herenweg 63C in Vinkeveen.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen introductiemiddag mahjong beginnerscursus mahjong jan keevel
Geplaatst

zaterdag 09 februari 2019 | 02.01 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 februari 2019 | 02.30 uur

Auteur

Ferry Mulder