'De Ronde Venen schoon, dat doen we samen!'

De Ronde Venen - Zaterdag 23 maart a.s. is het Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren inwoners opruimacties in de buurt, want in een schone omgeving is het prettiger
wonen.

Ook in gemeente De Ronde Venen gaan op verschillende plekken inwoners aan de slag. Een mooi moment om samen met de buurt iets te doen. Ook sportverenigingen worden uitgenodigd om mee te doen. De gemeente ondersteunt de initiatieven van harte met materialen, zoals afvalgrijpers, hesjes en kliko’s en met een bijdrage voor koffie, thee en een versnapering.

Op www.supportervanschoon.nl staan de locaties waar in De Ronde Venen al een opruimactie komt.

Ga bijvoorbeeld samen met uw gezin plassenjutten, jutten, net als op het strand, maar dan te voet of vanuit een kano of uw eigen boot langs de natuurlijke oevers op de Zuidplas in Vinkeveen. Ook kunt u meehelpen met een opruimactie van de Werkgroep Groen Twistvlied-Wickelhof.

Aanmelden van een eigen actie in de buurt en materialen bestellen kan via de pagina 'activiteiten' op www.dewoudreus.nl. Voor ondersteuning bij de organisatie, kan vóór 5 maart a.s. per e-mail contact worden opgenomen met NME-Centrum De Woudreus via nmederondevenen@odru.nl of telefonisch op telefoonnummer (0297) 27 36 92.


Trefwoorden: plassenjutten ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 11 februari 2019 | 01.39 uur

Laatst gewijzigd

maandag 11 februari 2019 | 01.52 uur

Auteur

Ferry Mulder