Playbackshow Soos De Cirkel in teken van 'Rood'

Mijdrecht - De Vrienden van Soos De Cirkel in Mijdrecht organiseren op 29 maart a.s. weer een fantastische playbackshow.

Het belooft als vanouds een hele gezellige en leuke avond te worden, met schitterende playback-acts en mooie kostuums. Dat wordt lekker meezingen met bekende liedjes. 

Dit jaar staat de playbackshow in het teken van 'Rood'. Trekt u ook iets roods aan? 

De presentatie is zoals gewoonlijk weer in handen van Hans van Veen en het Showballet van
Dansschool Nicole maakt de show weer compleet.

Alle playback-acts zullen weer beoordeeld worden door een zeer deskundige jury onder leiding van burgemeester Divendal en de kinderburgemeesters Dorinthe van de Kraats en Fabriz Kalse.

Kom gezellig kijken, het wordt een hele leuke avond, je bent van harte uitgenodigd!

De Playbackshow wordt gehouden in Sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg 85a in Mijdrecht. De zaal gaat open om 18:45 uur en de show begint om 19:30 uur. De toegang is gratis, maar er is een fooienpot aanwezig.

Soos De Cirkel is een soos voor verstandelijk beperkten. Met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, worden soosavonden elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur gehouden in gebouw Immitsj te Mijdrecht.

Kijk voor meer informatie op www.soosdecirkel.nl, of neem contact op met Angela van Adrichem op telefoonnummer 06 23 93 78 15.

De Soos De Cirkel Playbackshow 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, het Ronde Venen Fonds, SC Johnson, BloemBloem en de Geloofsgemeenschap H. Antonius van Padua te De Hoef.


Trefwoorden: immitsj mijdrecht rood playbackshow de cirkel mijdrecht cultuur ronde venen rtv ronde venen angela van adrichem
Geplaatst

donderdag 14 maart 2019 | 01.11 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 14 maart 2019 | 01.33 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-