Regio - Op 15 maart jl. bestond woningcorporatie GroenWest 100 jaar. De corporatie trapte
dit bijzondere jubileumjaar vorige week vrijdag af door op drie locaties de handen uit de mouwen te steken voor haar huurders. “Wij, en onze rechtsvoorgangers, zetten ons al 100 jaar in voor onze huurders en vandaag zetten we graag een stapje extra”, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest.

GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar feestelijke activiteiten voor en vooral samen met haar huurders.

Medewerkers van GroenWest zijn afgelopen vrijdag aan de slag gegaan op drie bijzondere locaties. Bij de Stadspoort in Woerden, de Amerpoort in Vinkeveen en de Lindewaard in Linschoten hebben zij de handen uit de mouwen gestoken om de woonomgeving van de huurders daar net iets mooier te maken.

Samen met bewoners is er geklust, geschilderd en in de tuin gewerkt. De bewoners hebben genoten van alle aandacht en zijn blij met hun opgefriste woonomgeving. Shakira Oskam, bewoonster van de Amerpoort in Vinkeveen zei het als volgt: “We vinden het ontzettend leuk dat medewerkers van GroenWest het samen met ons wat netter en mooier hebben gemaakt. Maar het was vooral ook heel gezellig!”

Deze actie was slechts het begin van een aantal feestelijke activiteiten die GroenWest organiseert. "Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende feestelijke activiteiten en evenementen voor en vooral samen met onze huurders. Zo trekken we onder andere de wijken in voor een praatje met koffie, organiseren we een fietstocht door het Groene Hart, nodigen we kinderen uit mee te doen aan een bijzonder bouwproject en zetten we in het najaar onze deuren open om zo een kijkje te bieden in de wereld van de woningcorporatie."

Wie van de diverse jubileumactiviteiten op de hoogte wil blijven, kan dat via de website van GroenWest en/of via de sociale media van GroenWest.

Foto's: Ulco Wesselink


Trefwoorden: 100 jaar volkshuisvesting ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 19 maart 2019 | 16.34 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 maart 2019 | 16.56 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-