Deze week in Nieuwsronde 13 [elk heel uur]

(Van woensdag tot woensdag) ++ 2e fase Lindeboom klaar ++ Theo Noij zwaait af als postbezorger ++ Hoe bereidt Walraven zich voor op de Brexit? ++ Seizoenspresentatie VIOS ++ Wilnis Klopt over bussen vanaf 2023 ++ Kunstslinger deze week in Vinkeveen

++ Van het winkelcentrum De Lindeboom is een volgende fase opgeleverd. Reden voor het doorknippen van een lint.
++ Een bekend gezicht in Mijdrecht. Na 50 jaar hangt Theo Noij zijn kleding van postbezorger aan de wilgen. Zijn belevenissen heeft hij inmiddels opgetekend.
++ In de roerige tijd voor een uitkomst van de Brexit bereidt bijvoorbeeld een bedrijf als Walraven zich voor op wat komen kan.
++ Wie van twirling en muziek en optredens van een show- en marchingband houdt, kwam afgelopen zaterdag flink aan zijn trekken. VIOS gaf zijn seizoenspresentatte in een volle Phoenixhal
++ Het duurt nog wel 4 jaar voordat er nieuwe busdiensten komen, maar Wilnis Klopt is op tijd begonnen met het maken van plannen en een wensenlijstje.
++ In de aanloop naar de atelierroute 2019 eind mei, kun je elke week kijken naar een kunstenaar die dan zal exposeren. Deze week de Vinkeveense Yvonne Louise Siemerink.

Geplaatst

woensdag 10 april 2019 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 10 april 2019 | 18.09 uur

Auteur

Joss Siebers


-advertentie-