Onverwachts twee kampioensteams bij Hockey Vereniging Abcoude

Abcoude - De afgelopen dagen heeft de Hockey Vereniging Abcoude (HVA) onverwachts twee kampioensteams in haar midden. Dat schrijft voorzitter Piet Hein Knoop op de HVA-website.

Heren 2 van HVA stond tot het afgelopen weekeinde op de tweede plaats in het klassement met één punt achterstand op de koploper de Heren 4 van Rood-Wit. Het team van HVA won zijn laatste wedstrijd en kwam op 20 punten. Rood-Wit echter verloor zijn laatste wedstrijd en bleef daarmee steken op 18 punten. Daarmee werd de Heren 2 van HVA kampioen in de reserve derde klasse.

Volgens Knoop is dit een fantastische prestatie van dit nieuwe HVA team met jonge spelers en een goede stap naar de toekomst en fijn om op voort te bouwen.

Vervolgens bleek afgelopen maandag dat Dames 2 van HVA ook kampioen was geworden. Dit was het gevolg van puntenaftrek bij de directe concurrent, waardoor Dames 2 de leiding in het klassement had overgenomen.

Naar de mening van voorzitter Knoop verdient Dames 2 veel respect. Het team had het gehele seizoen met veel enthousiasme gespeeld met een positieve uitstraling. 

Over de resultaten van de senioren bij HVA is de voorzitter van mening dat er goed gepresteerd is. Heren 1 kon net niet aan de promotiewedstrijden meedoen, Dames 1 heeft bovenin meegedraaid na de winterstop, en de veteranen kwamen alle in het linkerrijtje terecht.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen abcoude hockey vereniging abcoude heren 2 kampioen dames 2 kampioen
Geplaatst

donderdag 16 juni 2016 | 15.08 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 17 juni 2016 | 11.34 uur

Auteur

Ferry Mulder