Inschrijving PK Sport Bosdijkloop open

Vinkeveen - De inschrijving voor de PK Sport Bosdijkloop op zondag 19 februari a.s. is opengesteld, schrijft de organisatie in een persbericht.

Op de Kerklaan in Vinkeveen klinkt zondag 19 februari het startschot voor de 39ste PK Sport Bosdijkloop. Dit hardloopevenement wordt georgansieerd door Toer Trimclub De Merel.

Iedereen is welkom bij deze winterse loop en kan zich nu voorinschrijven.

Het aantal deelnemers nam de afgelopen jaren gestaag toe. Het succes is mede te danken aan de gezellige ambiance in en om sporthal De Boei in Vinkeveen en aan het mooie parcours langs het natuur- en watersportgebied rondom de Vinkeveense Plassen en recreatieterrein Bosdijk.

Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door het buitengebied van Vinkeveen, en een 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen.

Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten.

Ook is er een jeugdloop van 1 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar.

Start en finish zijn vlakbij sporthal De Boei aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, een foyer met horecafaciliteiten, tasseninname en er is EHBO aanwezig.

Inschrijven voor de PK Sport Bosdijkloop kan via www.inschrijven.nl, waar op de hoofdpagina de PK Sport Bosdijkloop geselecteerd moet worden 

Bij voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld voor de halve marathon en de 10-kilometerloop € 7 en voor de 5-kilometerloop € 5. Betaling via de website kan alleen met IDEAL. Deelname aan de jeugdloop is gratis. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 16 februari 2016.

Na deze datum kan alleen nog worden ingeschreven op de dag van de loop in De Boei, vanaf 10:30 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start.

Let op: de voorinschrijving is € 1 goedkoper dan de inschrijving op de dag van de loop.

De start van de 1 kilometer jeugdloop is om 11:30 uur. De start van de halve marathon is om 12:00 uur, de 10 kilometer om 12:10 uur en de 5 kilometer om 12:20 uur.

Kijk voor meer informatie over de PK Sport Bosdijkloop op www.ttcdemerel.nl, of bel Peter Meijer op telefoonnummer 06 48 01 37 82, of e-mail naar bosdijkloop@gmail.com, of volg de PK Sport Bosdijkloop op Twitter via @Bosdijkloop.

Op de foto: de start van de 10 kilometer in 2016.


Trefwoorden: recreatieterrein bosdijk vinkeveense plassen boei vinkeveen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 11 januari 2017 | 01.44 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 11 januari 2017 | 02.09 uur

Auteur

Ferry Mulder