Apollo Hotel Vinkeveen en Harbour Club open in april

Vinkeveen - Het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen opent in april haar deuren. In het kader van de samenwerking tussen Apollo Hotels en The Harbour Group, wordt in het nieuwe Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen ook een Harbour Club Kitchen gevestigd. 

Herman van der Poel gaat als general manager de opening van het hotel begeleiden. Hij komt over van Apollo Groningen, waar hij ook de opening begeleidde. Onder zijn leiding wordt momenteel hard gewerkt aan de afbouw en inrichting van het hotel. 

Van der Poel stond aan de wieg van het op één na jongste hotel van de keten: hij heeft sinds eind 2014 Apollo Hotel Groningen op de kaart gezet. "Ik verheug me enorm om hetzelfde te doen voor Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen. Ik ben ook supertrots dat er een Harbour Club in het hotel komt."

Het hotel staat op de plek waar Apollo Hotels 7 jaar geleden het toenmalige hotel sloot. Het nieuwe viersterren hotel heeft 88 kamers en suites, uitzicht op de Vinkeveense Plassen en een eigen haven. In het najaar van 2017 opent het hotel ook een meeting & events centre van 1.300 vierkante meter.

De opening van The Harbour Club Kitchen in Apollo Hotel Amsterdam was een dusdanig succes dat Apollo Hotels en Harbour Group een joint venture zijn aangegaan, met de ambitie het concept samen uitrollen richting andere Apollo Hotels. De nieuwste vestiging opent in Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen.

Op 18 februari organiseert The Harbour Group een open dag om nieuwe collega’s te vinden. Niet alleen kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het restaurantconcept, ook kunnen ze deelnemen aan verschillende workshops gegeven door leveranciers van het restaurant. Deze open dag vindt plaats bij The Harbour Club Amsterdam aan de Cruquiusweg.

Apollo Hotels staat met een omzet van € 79,4 miljoen op plek 22 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken. Harbour Group staat in die lijst met een omzet van € 28,2 miljoen op plek 47.

Bron: Misset Horeca


Trefwoorden: vinkeveense plassen vinkeveen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 19 januari 2017 | 02.45 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 19 januari 2017 | 03.04 uur

Auteur

Ferry Mulder