Syntus schenkt voedselpakketten en dagkaarten aan Voedselbank

De Ronde Venen - Op 25 januari 2017 doneerde Jenny van Dobben de Bruijn, Teammanager Syntus Mijdrecht, namens vervoersmaatschappij Syntus acht grote voedselpakketten en twintig dagkaarten aan voorzitter Kees Schouten van de Voedselbank De Ronde Venen. Beide organisaties werden samengebracht door wethouder Anco Goldhoorn.

Eind 2016 verwelkomde wethouder Goldhoorn vervoersmaatschappij Syntus op het bedrijventerrein Mijdrecht, waar het een remise heeft gevestigd. Goldhoorn: “Tijdens deze bijeenkomst vertelde Van Dobben de Bruijn dat Syntus graag kerstpakketten wil doneren aan een organisatie in De Ronde Venen. Ik dacht direct aan de Voedselbank in onze gemeente. Van Dobben de Bruijn reageerde hier positief op. Ik ben erg blij met dit gebaar van Syntus, mede ook omdat ik ondernemingen in onze gemeente continu bewust probeer te maken van hun sociale verantwoordelijkheid in onze gemeente.”

Jenny van Dobben de Bruijn (Syntus): “Als geen ander zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor onze rol in de samenleving. Wij zijn blij dat er aandacht is voor mensen die leven onder de armoedegrens. We vinden dat deze mensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met giften zoals de voedselpakketten en de twintig dagkaarten, waarmee men een dag gratis met al onze bussen mag reizen, bieden wij hulp daar waar het nodig is”.

Kees Schouten (Voedselbank De Ronde Venen): "Als Voedselbank De Ronde Venen zijn wij Syntus zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van voedselpakketten en dagkaarten. Zij geven op deze manier, als nieuw bedrijf in De Ronde Venen, invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Veel bedrijven in De Ronde Venen gingen hen hierin al voor.”


Trefwoorden: bedrijventerrein mijdrecht rtv ronde venen kees schouten wethouder goldhoorn jenny van dobben de bruijn
Geplaatst

woensdag 25 januari 2017 | 15.42 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 25 januari 2017 | 15.57 uur

Auteur

Ferry Mulder