D66 bij start verkiezingscampagne: Stem met uw hart!

De Ronde Venen - D66 De Ronde Venen is haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gestart. De partij trekt de komende tijd langs de kernen van De Ronde Venen. Dit schrijft de partij in een persbericht.

15 maart a.s. staat de stembus klaar voor de landelijke verkiezingen. In het straatbeeld verschijnen de verschillende politieke partijen met flyers en andere materialen, om te vertellen waar zij voor staan.

In het teken van Valentijnsdag ging D66 deze week de straat op om inwoners te vragen wie of wat zij een warm hart toedragen. Graag willen zij van inwoners horen waaraan in onze gemeente meer aandacht zou moeten worden besteed.

Afgelopen donderdag was D66 te vinden op de markt in Mijdrecht. Fractievoorzitter Kiki Hagen: "Aanstaande 15 maart zijn de landelijke verkiezingen, het is belangrijk, zeker gezien de huidige ontwikkelingen in andere landen, dat zoveel mogelijk mensen naar de stembus gaan. Een jaar later zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn inmiddels hard aan het schrijven aan ons verkiezingsprogramma en maken meteen van het moment gebruik inwoners input te geven voor ons programma."

Met deze activiteit start D66 haar campagne-activiteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. D66 zal komende weken te vinden zijn in de verschillende kernen van De Ronde Venen.

Wilt u nu al kenbaar maken waaraan D66 in onze gemeente extra aandacht zou moeten besteden? Dat kan! De partij is te bereiken via Facebook of per e-mail via info@d66derondevenen.nl.

Op de foto: fractievoorzitter Kiki Hagen op de markt in Mijdrecht


Trefwoorden: d66 ronde venen tweede kamerverkiezingen 2017 gemeenteraadsverkiezingen 2018 ronde venen rtv ronde venen kiki hagen
Geplaatst

vrijdag 10 februari 2017 | 02.52 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 februari 2017 | 03.03 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-