Open dag Zeilschool Vinkeveen

Vinkeveen - Zeilschool Vinkeveen houdt zondag 23 april vanaf 13:30 uur een open dag. Op deze middag wordt het watersportseizoen geopend, samen met cursisten, ouders en instructeurs. Bezoekers kunnen dan gratis een heerlijke middag op het water doorbrengen. 

Inloop is vanaf 13:30 uur. In verband met het klaarleggen van voldoende boten, stelt Zeilschool Vinkeveen het op prijs als deelnemers zich even aanmelden via de website. Behave zeilen kunnen deelnemers ook kiezen uit waterfietsen, suppen of kanovaren.

Voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar die nog nooit gezeild heeft en wil ontdekken of hij of zij het zeilen leuk vindt organiseert de zeilschool Introductiedagen. Die zijn op 29- en 30 april, 20- en 21 mei en 10- en 11 juni. Op deze dagen kun je al jouw vragen over zeilen, surfen en het zeilkamp stellen. Ook kunnen dan de slaapkamers en de eetzaal worden bekeken, en kan er gezeild worden.

Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan juist ook spannend zijn! Als het flink waait en je voldoende ervaring hebt, kun je de boot op topsnelheid over de plas laten scheuren, zonder dat je benzine nodig hebt.

Bovendien is zeilen een sociale bezigheid. Iedereen op het water groet elkaar. In de haven maak je gemakkelijk een praatje met andere zeilers en zit je met meer mensen in hetzelfde schuitje, dan komt het aan op goede samenwerking en een duidelijke rolverdeling.


Trefwoorden: open dag vinkeveense plassen zeilschool vinkeveen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 10 april 2017 | 13.38 uur

Laatst gewijzigd

maandag 10 april 2017 | 15.18 uur

Auteur

Ferry Mulder