Handwerkverkoop bij Rode Kruis De Ronde Venen

Vinkeveen - Het Rode Kruis De Ronde Venen houdt op donderdag 4 mei a.s. weer een verkoopochtend van handwerken, zo meldt het in een persbericht.

Volgens het Rode Kruis De Ronde Venen is er een grote vraag naar het mooie handwerk dat door de deelnemers van het Rode Kruis wordt gemaakt. De “ouderwetse” handgebreide sokken zijn zeer geliefd. Maar ook de babykleertjes, geborduurde dekservetten, kleurige kussentjes en de comfortabele gebreide (kinder-)dekentjes.

In De Kom en Gerardus Majella wordt wekelijks hard gewerkt. De deelnemers hebben het er gezellig met elkaar, en de opbrengst van wat ze maken komt geheel ten goede aan de activiteiten van het Rode Kruis in de Ronde Venen.

Ook degenen die zelfstandig thuis wonen zijn trouwens welkom op deze Handwerkclubs. Neem voor meer informatie telefonisch contact op op telefoonnummer (0297) 25 42 31, waar ook een bericht kan worden achtergelaten. Er wordt dan teruggebeld.

De verkoop vindt deze keer plaats op donderdag 4 mei a.s. van 09:30 tot 13:00 uur in Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen . Iedereen is van harte welkom en de koffie staan klaar! Bovendien zijn er met de gebruikelijke loterij weer mooie prijzen te winnen.

Voor een beperkt aantal bezoekers, die gewend waren naar de verkoopochtend in Gerardus Majella te gaan, is er vanaf daar vervoer naar Zuiderhof beschikbaar. U kunt daarvoor bellen naar Helma van der Meer op telefoonnummer (0297) 28 91 85.

Er is overigens ook een verkooppunt in Mijdrecht, waar gedurende het hele jaar een aantal artikelen beschikbaar is: Hobby Dee aan de Dorpsstraat 62 in Mijdrecht.


Trefwoorden: handwerkverkoop zuiderhof vinkeveen vinkeveen gerardus majella mijdrecht de kom mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 20 april 2017 | 02.15 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 20 april 2017 | 03.29 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-