Alzheimer Café Abcoude over voeding en beweging bij dementie

Abcoude - Woensdag 24 mei a.s. zijn diëtiste Jet Oude Reimer en fysiotherapeut Sebastiaan Wubbe te gast in het Alzheimer Café Abcoude.

Met de diëtiste gaan we in gesprek over het belang van goede voeding. Hoeveel moet iemand eten? Hoe kan je iemand met dementie stimuleren om te eten?

Aan de fysiotherapeut vragen we informatie over het belang van bewegen, voorkomen van vallen en hoe kan je ervoor zorgen dat een dementerende zolang mogelijk zelfstandig blijft.

Het Alzheimer Café is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Heeft u belangstelling, kom dan woensdag 24 mei naar deze avond in Ontmoetingscentrum De Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.

Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Tympaan-De Baat Steunpunt Mantelzorg op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.

Als u gebruik wilt maken van de vervoersservice Automaatje, kunt u contact opnemen met Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 587 600.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente De Ronde Venen.


Trefwoorden: alzheimer cafe abcoude angstelborgh abcoude abcoude ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 17 mei 2017 | 18.29 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 17 mei 2017 | 19.51 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-