Mama Lokaal nu ook in Vinkeveen

Vinkeveen - April jongstleden heeft Mama Lokaal haar deuren geopend voor jonge moeders en zwangeren in Vinkeveen, schrijft Mama Lokaal in een persbericht. Volgens Mama Lokaal vindt er elke week wel iets leuks of interessants plaats.

Zo hebben zij bijvoorbeeld vrijdagochtend 26 mei a.s. een kinderfysiotherapeut uitgenodigd. De kinderfysiotherapeut kan je alles vertellen over het motorisch functioneren van baby’s en kinderen.

Heb je vragen over bewegen, (voorkeurs)houding en/of afwijkingen of lijkt het je gewoon leuk om meer over deze onderwerpen te weten te komen? Schuif deze ochtend dan gezellig bij Mama Lokaal Vinkeveen aan.

Mama Lokaal is een ontmoetingsplek voor (bijna) moeders. Bij het Mama Lokaal kunnen moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten, die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders met peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Er kan volop worden gespeeld met elkaar!

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen, die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een draag-consulente, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.

Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en de toegang is gratis. Aanmelding is niet nodig. Je kunt elke vrijdag gewoon binnenlopen tussen 10:00 en 11:30uur.

Mama Lokaal is gevestigd in de nieuwe ruimte van de Bibliotheek Vinkeveen in De Broedplaats –Maria Oord aan de Herenweg. 

Er is ook een Mama-Lokaal-Whatsappgroep voor Vinkeveen. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je elkaar vragen voorleggen over bijvoorbeeld opvoeding en worden tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl, en vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen vinkeveen de broedplaats vinkeveen mama lokaal
Geplaatst

vrijdag 19 mei 2017 | 15.43 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 19 mei 2017 | 17.56 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-