Overvallers snackbar Rotterdam aangehouden op A2 bij Abcoude

Rotterdam/Abcoude - De politie meldt op haar website, dat agenten van de Landelijke Eenheid met alert optreden de vermoedelijke daders van een overval op een Rotterdamse snackbar op de A2 bij Abcoude hebben aangehouden. 

Twee mannen overvielen op afgelopen maandag rond 22:10 uur een cafetaria aan de Putsebocht in Rotterdam, waar op dat moment twee personeelseden aanwezig waren. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een van de medewerkers geld afgeven, waarna de overvaller het hazenpad kozen. De politie werd direct gealarmeerd en eenheden binnen én buiten Rotterdam kregen de opdracht naar de overvallers uit te kijken.

Agenten zagen vervolgens op de A2 bij Abcoude een auto rijden, waarvan het vermoeden bestond dat deze door de overvallers kon zijn gebruikt. De agenten hielden de inzittenden staande en arresteerden hen in Amsterdam, waarbij zij de Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten hanteerden.

De mannen zitten vast. Hun auto is in beslag genomen.


Trefwoorden: benaderings techniek gevaarlijke verdachten overval putsebocht rotterdam a2 abcoude ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 07 juni 2017 | 01.29 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 juni 2017 | 02.39 uur

Auteur

Ferry Mulder