Zeilschool Vinkeveen verzorgt avondclinic SUPpen

Vinkeveen - Zeilschool De Vinkeveense Plassen in Vinkeveen verzorgt op een viertal avonden in juli, augustus en september, avondclinics SUPpen. Dat meldt de zeilschool in een persbericht.

SUP betekent Stand Up Paddling. Met SUP kan je staand peddelen op je board, actief bewegen en het water op een prettige manier verkennen. Het ideale alternatief voor surfers en zeilers als er geen wind is, maar vooral een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid.

Volgens de Zeilschool De Vinkeveense Plassen kan iederéén SUPpen! Bij de zeilschool in Vinkeveen kan iedereen voor wie het SUPpen nog nieuw is, deelnemen aan een SUP-avondclinic. Bij deze clinic gaat u SUPpen onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren, gecertificeerde SUP-instructeur.

Bovendien is de instructeur goed bekend op de Vinkeveense Plassen en kan hij dus ook leuke tips geven voor bijzondere SUP-tochtjes. Want met een SUP komt u op plekken waar u met een boot niet kunt komen en is de natuur dichterbij dan ooit.

Tijdens de clinic komen de verschillende facetten van het SUPpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan peddeltechnieken, houding, bochtenwerk, snelheid, ontspanning door inspanning en (in het kort) yoga op de SUP. Even helemaal ontspannen na een dag werken! Mocht u uw evenwicht niet voldoende vertrouwen om rechtop te staan, dan is zittend meedoen ook een prima optie.

Inbegrepenbij de clinic zijn de SUP met peddel, wetsuit en zwemvest (indien gewenst), een flesje water en een candy bar.

De data waarop de avondclinic wordt verzorgd, zijn 6 juli, 3 augustus en 7- en 28 september. De clinics duren van 19:00 tot 21:00 uur.

De kosten bedragen € 37,50.

De locatie van de avondclinics is Zeilschool De Vinkeveense Plassen aan de Herenweg 144 in Vinkeveen.

Kijk HIER voor meer informatie en/of inschrijven.


Trefwoorden: avondclinic suppen suppen vinkeveense plassen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 22 juni 2017 | 00.21 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 22 juni 2017 | 01.38 uur

Auteur

Ferry Mulder