Vinkeveen - Het Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam opent in september een Meeting & Event Centre, schrijft de website Hospitality Management. Het Meeting & Event Centre is nu nog in aanbouw.

Het Meeting & Event Centre krijgt een oppervlakte van 1.200 vierkante meter, en is direct aan de Vinkeveense Plassen gelegen. Onder leiding van Herman van der Poel wordt er hard gewerkt aan de afbouw en inrichting.

Herman stond aan de basis van de twee jongste hotels van de keten. "Ik durf te zeggen dat ons Meeting & Event Centre de meest indrukwekkende en flexibele ruimte van de Randstad wordt en bovendien op een prachtig en centraal gelegen stukje Nederland. Het wordt een grote multifunctionele ruimte met schuifbare industriƫle panelen, die hierdoor geschikt is voor ieder type evenement, vergadering of training. Er kunnen auto's geplaatst worden en door middel van de trussen van licht en geluid op 10 meter hoogte, kunnen we iedere product letterlijk in de spotlight plaatsen", aldus Herman van der Poel.

Het Meeting & Event Centre Vinkeveen bevindt zich direct naast Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Het gebouw heeft een eigen entree met ontvangstruimte en 170 parkeerplaatsen. De begane grond is een indrukwekkende ruimte van circa 400 vierkante meter met een atrium van 10 meter hoogte. De hoge ramen geven een stroom aan daglicht en het uitzicht op de Vinkeveense Plassen wordt maximaal benut.

Het Event Centre krijgt een terras van 300 vierkante meter dat direct aan het water met 29 ligplaatsen voor boten ligt. Op de eerste verdieping komen 10 subzalen van 25 tot 50 vierkante meter.

De opening van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam ging samen met de nieuwste locatie van The Harbour Club. Ook bij het Event Centre krijgt het eigentijdse foodconcept een rol in de beleving. Area Manager Alexander Kluit van Apollo Hotels: "Er zijn veel bedrijven die in de typische sfeer van The Harbour Club een evenement willen organiseren. De verbouwing is nog vol aan de gang maar de eerste samenwerking voor een reeks supermooie events is al rond. Met het Meeting & Event Centre openen we een ruimte in deze entourage, met de modernste presentatietechnieken en bovendien catering van The Harbour Club."


Trefwoorden: vinkeveense plassen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

zaterdag 08 juli 2017 | 00.15 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 08 juli 2017 | 01.35 uur

Auteur

Ferry Mulder