Kiki Hagen lijsttrekker D66 De Ronde Venen

De Ronde Venen - Afgelopen woensdag hebben de leden van D66 De Ronde Venen Kiki Hagen verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Dat meldt D66 De Ronde Venen in een persbericht.

Hagen is werkzaam in het basisonderwijs op de OBS Piet Mondriaan in Abcoude. Daarnaast studeert zij bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.  

Kiki zegt: "De vorige verkiezingen hebben wij een prachtig resultaat met vijf zetels behaald. Komende verkiezingen wil ik dit resultaat graag op zijn minst behouden én een plekje vergaren in de nieuw te vormen coalitie, zodat onze plannen voor de gemeente ook ten uitvoer worden gebracht".

Gert Jochems, de voorzitter van het bestuur van de lokale D66-afdeling laat ons desgevraagd weten: "Kiki Hagen heeft laten zien dat zij een uitstekende fractievoorzitter is, dat zij inzicht heeft in bestuurlijke processen en dat ze het politieke spel goed kent. Die kwaliteiten gecombineerd met haar aanstekelijke enthousiasme en voorliefde voor onze gemeente, maken haar tot een meer dan geschikte lijsttrekker"

Op de vraag of de kandidatenlijst al is gevuld, antwoordt het D66-bestuur: "Er heeft zich al een aantal gegadigden aangemeld, maar enthousiaste inwoners en leden die de nieuw te kiezen fractie willen verrijken met hun ideeën, kunnen zich melden op info@d66derondevenen.nl".


Trefwoorden: gemeenteraadsverkiezingen 2018 lijsttrekker d66 ronde venen ronde venen rtv ronde venen kiki hagen
Geplaatst

maandag 10 juli 2017 | 00.46 uur

Laatst gewijzigd

maandag 10 juli 2017 | 01.57 uur

Auteur

Ferry Mulder