Denk mee over herinrichting Burgemeester Haitsmaplein in Mijdrecht

Mijdrecht - Het college van B&W wil ondernemers, bewoners van het centrum van Mijdrecht en andere geïnteresseerden betrekken bij herinrichting van het Burgemeester Haitsmaplein e.o. in Mijdrecht, schrijft het op de gemeentelijke website.

Na de zomer start het traject voor de herinrichting van het Burgemeester Haitsmaplein en de directe omgeving van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Ondernemers, bewoners van het centrum en andere geïnteresseerden kunnen meedenken over hoe dit gebied er komt uit te zien.

De gemeente wil de uitstraling van het Burgemeester Haitsmaplein – de toegang tot het centrum van Mijdrecht – verbeteren, een betere toegang tot het plein maken, groen toevoegen en een aantrekkelijke waterkant realiseren. Ook het aantal parkeerplaatsen zal toenemen.

De herinrichting is gekoppeld aan de 2e fase van de vernieuwing van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Er moet daarbij wel een voorbehoud worden gemaakt over de uitkomst van de gesprekken tussen de eigenaar van De Lindeboom, Hoorne Vastgoed, en het bestuur van de Janskerk, die momenteel nog plaatsvinden.


Trefwoorden: janskerk mijdrecht hoorne vastgoed de lindeboom mijdrecht burgemeester haitsmaplein mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 20 juli 2017 | 02.26 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 20 juli 2017 | 03.37 uur

Auteur

Ferry Mulder