Directeur Boom + Verweij verlaat bedrijf op termijn

Mijdrecht - Erik Wink, de huidige directeur van grafisch bedrijf Boom + Verweij in Mijdrecht, gaat het bedrijf verlaten, schrijft de website Graficus.nl. Hij stapt over naar de per 1 juli jl. verzelfstandigde productgroep Vellen van BDUprint in Barneveld. Wink is daar nu al actief als directeur. Dit doet hij naast het directeurschap van Boom + Verweij.

Graficus heeft met Wink gesproken, en hij zegt dat hij "vijftig procent van mijn tijd bezig (is) met Boom + Verweij en vijftig procent met de verzelfstandigde vellendrukkerij van BDUprint." Wink blijft betrokken bij het proces naar de samenwerking tussen MullerVisual en Boom+Verweij, die onlangs werd aangekondigd.

Wink zegt tegen Graficus: "Er komt een moment dat ik alleen doorga met de vellendrukkerij van BDUprint. Hoe we dat verder invullen hangt af van alle betrokkenen."

Wink zegt dat de vellenunit niet naar Mijdrecht verhuist. Hij zegt: "We moeten als grafische bedrijven wel veel meer samenwerken. De verzelfstandiging van de vellendrukkerij van BDUprint heeft niks met de samenwerking van Boom + Verweij en MullerVisual te maken. Maar we zijn wel bij elkaar betrokken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen."

De vellenunit van BDUprint is verzelfstandigd in het kader van de recente overname van de TMG weekbladen (kranten) door BDU Media in Barneveld.

Bron: Graficus.nl Foto: Google Maps


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht bedrijventerrein mijdrecht erik wink
Geplaatst

donderdag 27 juli 2017 | 01.19 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 27 juli 2017 | 02.47 uur

Auteur

Graficus.nl/Ferry Mulder


-advertentie-