Sioux opent nieuwe vestiging in Delft

Delft/Amstelhoek - Sioux opent een nieuwe vestiging in Delft, vlakbij de TU Delft, schrijft de onderneming met een vestiging in Amstelhoek, 

Met deze eerste vestiging in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag denkt het bedrijf zowel klanten als de arbeidsmarkt in deze regio beter van dienst te kunnen zijn. Sioux start met zes werkplekken en een eigen conference-room in het Radex Innovation Centre aan de Rotterdamseweg 183C in Delft.

Danny Thönissen, manager van de Sioux vestiging in Delft: "We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. We hebben er al klanten en medewerkers. Het is daarom voor ons belangrijk om hier een vestiging te openen. Daarnaast zitten we op een steenworp afstand van een technische hotspot als de TU Delft. Dit is voor ons the place to be."

De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting, zodat het nieuwe kantoor medio september de deuren kan openen. Dan start de jongste Sioux-vestiging met het bouwen aan een vestiging vergelijkbaar aan de software- en systeemhuizen zoals die in Eindhoven en Amstelhoek al gevestigd zijn.

Sioux is een technologieberijf dat hightech-bedrijven ondersteunt bij de ontwikkeling en de productie van hightechproducten en -productiesystemen op het gebied van: technische software, mechatronica, elektronica, industriële wiskunde en remote solutions.

Op de foto: de nieuwe vestiging van Sioux in Delft


Trefwoorden: delft amstelhoek ronde venen
Geplaatst

dinsdag 08 augustus 2017 | 17.48 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 08 augustus 2017 | 18.59 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-