Loyals neemt Event Station over

Mijdrecht - Het op het bedrijventerrein Mijdrecht gevestigde Loyals neemt per 1 oktober a.s. het eveneens in Mijdrecht gevestigde Event Station over, melden beide ondernemingen in een persbericht.

Event Station wordt samengevoegd met Loyals Events, en beide ondernemingen gaan onder die laatste naam verder.  Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Met deze samenvoeging ontstaat, volgens het persbericht, een nieuwe grote speler op het gebied van evenementen, met als extra toegevoegde waarde het moederbedrijf Loyals, dat al meer dan 16 jaar nationaal en internationaal actief is met online- en offlinedienstverlening.

Event Station is een gevestigde naam in de evenementenbranche en is met opdrachtgevers als NN Group, Walraven Group, Douane Nederland, Koninklijke Wagenborg, Achmea International, Amasus Shipping, Verisure, Bebeka, ENOT en de Schiphol Group, een meer dan gerespecteerde speler.

Loyals bedient met haar event-tak klanten zoals Elsevier, Compass Group International, Aluverre Gevelbouw, Ekoplaza en Mercer.

John den Hollander van Event Station: “Om onze klanten in de toekomst de juiste toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren, naast het perfect organiseren van evenementen, is de samenwerking met Loyals de juiste keuze. Een prachtig en dynamisch bedrijf met heel veel talenten onder één dak, dat iedere klant met elke gewenste vraag blij kan maken. Dat is wat wij met deze stap kunnen blijven garanderen. Samen met mijn medewerkers verheug ik mij enorm op de samenwerking met mijn nieuwe partners Anique en Gillian en hun team en op alles wat komen gaat. Ik ben enorm trots en blij!”

Anique de Muinck en Gillian Robles van Loyals Events: "In de kleine tien jaar dat wij zelfstandig evenementen organiseren, hebben we met onze creativiteit en oog voor detail een hoop kunnen winnen. Wij zien heel veel meerwaarde voor onze klanten door dit te combineren met de expertise en ervaring van John. Onze samenwerkingen in het verleden hebben dit al bewezen en wij hebben de ambitie om samen toonaangevende events te gaan maken.

Ook Youri Lieberton, oprichter en eigenaar van Loyals, is zeer verheugd over de komst van Den Hollander naar het pand van Dock 15 aan de Industrieweg. "Wij werkten ook binnen onze andere takken al regelmatig samen en John is een vakman pur sang. Wij willen werken met de beste specialisten in het vak en daar horen John en zijn team zeker bij. De combinatie tussen online, data en events wordt ook steeds belangrijker. Wij gaan nu samen met John de eventmarkt opschudden en daar hebben we heel veel zin in."

Op de foto v.l.n.r.: Jerry Remmers, Gillian Robles, John den Hollander, Anique de Muinck en Youri Lieberton


Trefwoorden: dock 15 bedrijventerrein mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen anique de muinck gillian robles youri lieberton john den hollander
Geplaatst

zaterdag 16 september 2017 | 02.26 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 16 september 2017 | 03.49 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-