Mijdrecht - De Belgische chemiegroep Christeyns breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de aankoop van Qlean-tec uit Mijdrecht, meldt de website cleantotaal.nl. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Christeyns is producent van reinigings- en desinfectiemiddelen voor de  voedingsmiddelenindustrie. Qlean-tec ontwikkelt en vermarkt reinigingsconcepten voor professioneel gebruik en richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, automotive en professionele keukens.

Met deze overname breidt Christeyns haar activiteiten richting de voedingsmiddelenindustrie verder uit en worden de sectoren automotive en professionele keukens aan het pakket van producten en diensten toegevoegd.

Alain Bostoen, eigenaar van Christeyns: “Met haar producten van topkwaliteit, innovatieve concepten en goed opgeleide mensen vormt het bedrijf uit Mijdrecht een perfecte aanvulling voor onder andere onze eigen Christeyns Food Hygiene afdeling. Ik ben blij dat wij de mensen van Qlean-tec bij de Christeyns familie mogen verwelkomen. Hiermee kunnen we de strategie van Christeyns verder vorm geven, alsmede de organisatie van  het Nederlandse bedrijf versterken.”

Qlean-tec B.V. zal de huidige activiteiten in de bestaande vorm handhaven en versneld verder uitbouwen in de strategische markten, onder het huidige management.

Bron: cleantotaal.nl Foto's: Qlean-tec


Trefwoorden: bedrijventerrein mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 08 november 2017 | 01.40 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 08 november 2017 | 01.54 uur

Auteur

Cleantotaal/Ruben Lijzenga/Ferry Mulder