Nieuwe cursussen bij Stichting 'Paraplu'

Wilnis - In de maand november start bij Stichting 'Paraplu' een aantal nieuwe cursussen, waarbij nog plaatsen vrij zijn.

Het gaat daarbij om de volgende cursussen:

Vrijschilderen met acrylverf:

Heb je altijd al eens je hobby “schilderen” willen verbeteren? In deze 10 lessen mag je lekker met je penseel, potlood, sponsje en acrylverf iets leuks gaan maken. Alles valt te leren, ook al denk je dat je niet goed kunt schilderen, dan is dat geen probleem.

Heb je dat plezier in schilderen reeds gevonden, dan kun je in deze cursus wellicht nog nieuwe dingen of technieken leren. 

De cursus start op dinsdag 28 november 2017 en wordt gegeven t/m 20 februari 2018. De cursus heeft 10 dagdelen op dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur. De docente is Renate Nonnekes.

De kosten bedragen € 56.

Roestige Deco(Kerst)ballen Powertex workshop: 

Een set Styropor bollen in 3 maten van 15, 12 en 10 cm tovert u om in ‘’roestige’’ Deco-Bollen. Ook na de Kerst zijn deze bollen decoratief in uw interieur.

Zelf meebrengen: eventueel katoenen kant, of van katoen gehaakte sterren e.d. en eventueel latex handschoenen en een doosje of kratje om de bollen mee te nemen.

De workshop is op 29 november 2017 a.s. van 19:30 tot 22:00 uur. De docente is Ineke Makkink.

De kosten van de workshop bedragen € 11, exclusief € 25 materiaalkosten. 

Nabewerking digitale 'RAW' foto's:

Op vrijwel alle moderne digitale spiegelreflexcamera's zit bij de kwaliteitsinstellingen, naast JPG, -M, -L etc., ook de instelling 'RAW'. Foto's geschoten in 'RAW' hebben alle informatie van het beeld in zich opgeslagen, in tegenstelling tot JPG waarbij compressie is gebruikt. Daardoor kan men met 'RAW'-foto's in software zoals Lightroom of Photoshop nog alle kanten op met het beeld.

Meenemen: laptop met daarop Lightroom en/of Photoshop (elements). Een aantal onbewerkte foto's geschoten in 'RAW'. Ook een aantal overbelichte, onderbelichte of met verkeerde witbalans-instellingen.

De cursus start op 29 november gedurende 4 dagdelen op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. De docent is Björn Goud.

De kosten bedragen € 37.

Aanmelden voor één van de cursussen of voor de workshop kan rechtstreeks op de website van Stichting 'Paraplu': www.stichtingparaplu.nl. Ook kan men het inschrijfformulier vanaf de website downloaden. Het inschrijfformulier kan ook afgehaald en ingeleverd worden bij Stichting 'Paraplu' aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis.

Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.


Trefwoorden: workshop cursus stichting paraplu wilnis ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

vrijdag 10 november 2017 | 14.38 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 november 2017 | 15.19 uur

Auteur

Ferry Mulder