MullerVisual neemt Boom+Verweij over

Amsterdam/Mijdrecht - Het op het bedrijventerrein Mijdrecht gevestigde Boom+Verweij wordt per 1 januari a.s. overgenomen door MullerVisual uit Amsterdam. De overname volgt uit de samenwerking die de bedrijven eerder dit jaar met elkaar aangingen.

Nu enig aandeelhouder Gerard Verweij zijn aandelen in het bedrijf verkoopt, betekent dat het einde van het familiebedrijf Boom+Verweij, dat in 1890 begon.

MullerVisual verwacht dat door het samengaan van beide bedrijven nieuwe mogelijkheden in de martk gecreërdkunnen worden. 

In een brief aan relaties van het bedrijf geeft MullerVisual aan dat alle activiteiten van het nieuw gevormde bedrijf vanuit het huidige pand van Boom+Verweij uitgevoerd zullen gaan worden. Naar verwachting is MullerVisual in maart 2018 verhuisd naar het pand aan de Communicatieweg 1 in Mijdrecht.

Gerard Verweij en Erik Wink, beiden directeuren van Boom+Verweij nemen per 1 januari 2018, in goed overleg, afscheid van Boom+Verweij. Beiden worden opgevolgd door Sander Muller en Marco Pol. 

Bron: Graficus.nl


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht bedrijventerrein mijdrecht gerard verweij erik wink sander muller marco pol
Geplaatst

zaterdag 18 november 2017 | 02.16 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 18 november 2017 | 02.41 uur

Auteur

Ferry Mulder