Wilnis - Stichting 'Paraplu' heeft nog een aantal plaatsen vrij bij twee van haar reizen die begin en half december georganiseerd zijn.

De eerste (spirituele) reis voert de cursist zeven avonden door zijn of haar chakra's. De avonden beginnen met informatie over de verschillende chakra's/energiecentra in het lichaam met de bijbehorende kleuren en wat ze zouden kunnen betekenen. Vervolgens wordt de betreffende mandala erbij getekend.

De opzet van de mandela is op de avond zelf en vervolgens wordt deze in de tussenliggende twee weken thuis afgemaakt. Uiteindelijk hebben de cursisten na 7 avonden een bijzondere reeks zelfgetekende persoonlijke mandala's.

Ervaring met mandalatekenen is handig, maar zeker niet nodig. De cursus wordt gegeven op woensdagen van 19:30 tot 22:00 uur. De docente is Maria Vendrik. De cursus kost € 56.

De tweede (fysieke) reis is op 15 december a.s. wanneer 'Paraplu' een dagtocht organiseert naar de Achterhoek waar de Cactus Oase zal worden bezocht. Het vertrek naar Ruurlo is om 09:00 uur (verzamelen vanaf 08:45 uur) vanaf de parkeerplaats bij de Paraplu. Bij de Cactus Oase staat dan de koffie met iets lekkers klaar.

Daarna zal gastvrouw Annie op een ludieke wijze van alles vertellen over wat er te zien en te doen is. Vervolgens kan - op eigen kosten - worden deelgenomen aan een workshop met
cactusplantjes of Aloe Vera-plantjes.

Alles is in kerstsfeer ingericht. In dit alles is de lunch verwerkt. En aan het eind krijgen de gasten nog een plantje mee naar huis. Het vertrek naar Wilnis is gepland rond 15:00 uur.

Een reis- en annuleringsverzekering dienen de deelnemers zelf te verzorgen. Extra uitgaven zijn voor eigen rekening. 

De kosten voor deze excursie bedragen € 45.

Aanmelden voor één van deze reisjes kan rechtstreeks op de website www.stichtingparaplu.nl. Ook kan een inschrijfformulier worden afgehaald of worden gedownload op de website. Het inschrijfformulier kan wordenafgehaald en worden ingeleverd bij de 'Paraplu' aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis.

Via e-mail kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Geplaatst

maandag 20 november 2017 | 14.45 uur

Laatst gewijzigd

maandag 20 november 2017 | 15.17 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-