Kanopoloteam KVDRV wint in Alphen

Alphen a/d Rijn/Vinkeveen - Het 'Kanopoloteam' van Kano Vereniging De Ronde Venen (KVDRV) heeft in Alphen a/d Rijn met ruime cijfers gewonnen van de Alphense Kanovereniging 'De Kromme Aar'.

Het was voor het team weer even wennen om een echte wedstijd te spelen. Na de zomerperiode worden namelijk niet veel wedstijden meer gehouden en daarom is zo'n wedstrijd in een zwembad altijd prettig om weer te doen.

Het team van KVDRV verscheen compleet aan de start, maar zonder reserves. De start was boven verwachting en KVDRV nam een ruime voorsprong op De Kromme Aar. Dit terwijl in eerdere partijen de weerstand groter was. De leden van het team konden elkaar goed vinden en er werd ook goed verdedigd. Het duurde dan ook erg lang voordat de tegenpartij het eerste doelpunt maakte.

Doordat lang werd doorgespeeld, ging in de tweede helft de vermoeidheid een rol spelen. KVDRV nam gas teug en moest een paar tegendoelpunten toestaan. Op het einde kon de ploeg echter met een paar snelle breaks de voorsprong verder uitbouwen. De wedstrijd tegen De Kromme Aar werd afgesloten met de eindstand 5 - 15 in het voordeel van KVDRV.

Voor het volgende buitenseizoen heeft het Kanopoloteam behoefte aan uitbreiding. De basis is smal en een enkele speler gaat wat anders doen door werk of verhuizen. Het kanopoloteam is vooral een "vriendenteam" waarbij het spelplezier voorop staat. Dus iedereen die een beetje kan kanovaren en een bal kan vangen en gooien is welkom. Het leukst is het wanneer tijdens een training 5-5 kan worden gespeeld.

In het zwembad kan iedereen een keer meedoen om kennis te maken met kanopolo. De zwembadtrainingen starten op 6 januari 2018 in het Veenweidebad in Mijdrecht om 16:00 uur.

Neem voor meer informatie per e-mail contact op via goverse@planet.nl, of kijk op www.kvdrv.nl, of kijk op de Facebookpagina van KVDRV.


Trefwoorden: veenweidebad mijdrecht kanopolo vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 04 december 2017 | 00.06 uur

Laatst gewijzigd

maandag 04 december 2017 | 00.30 uur

Auteur

Ferry Mulder