D66 presenteert verkiezingsprogramma 'Voor nu Voor straks'

De Ronde Venen - D66 De Ronde Venen heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd, dat de titel ‘Voor nu Voor straks’ heeft gekregen.

Het is volgens D66 een optimistisch programma waarvoor de partij zich de komende raadsperiode in De Ronde Venen wil gaat inzetten. En dat doen de sociaalliberalen met een, volgens het persbericht, sterk kandidatenteam onder leiding van lijsttrekker Kiki Hagen.  Het programma ‘Voor nu Voor straks’ is hun opdracht voor de komende vier jaar.

Kenmerkende D66-standpunten over onderwijs en ontwikkeling, vertrouwen in elkaar en goede zorg
komen natuurlijk weer aan bod. Daarnaast zijn er enkele actuele speerpunten. Zo wil D66 het tempo van de aanpak van duurzaamheid verder opschroeven en versoepeling van regelgeving omtrent het splitsen van woningen voor mantelzorg en andere creatieve (samen)woonvormen.

Daarnaast maakt D66 zich sterk voor vervoer binnen de gemeente op de fiets en wil zij graag het groene karakter van haar gemeente de komende jaren verder versterken. Bovendien wil de partij op zoek naar nieuwe vormen van inspraak voor de inwoners, zodat deze meer zeggenschap hebben in de beraadslaging en besluitvorming.

“We gaan voor minimaal vijf zetels en ik heb er zin in om met dit sterke team onze doorlopende campagne verder uit te breiden”, zo stelt lijsttrekker Kiki Hagen. D66 zet zich in voor een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen betaalbaar kan wonen en gelukkig kan opgroeien. “Onze ambitie is ‘Voor nu én voor straks’.”

Het complete verkiezingsprogramma is te vinden op www.derondevenen.d66.nl.

Kijk HIER voor de kandidatenlijst van D66 De Ronde Venen.


Trefwoorden: voor nu voor straks gemeenteraadsverkiezingen 2018 ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 13 februari 2018 | 15.35 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 13 februari 2018 | 15.48 uur

Auteur

Ferry Mulder