Derde speler FC Aalsmeer naar SV Argon in Mijdrecht

Mijdrecht/Aalsmeer - SV Argon in Mijdrecht schijnt een bijzondere aantrekkingskracht uit te oefenen op spelers van FC Aalsmeer. Na Jasper Werkhoven en Wouter Winters stapt nu ook Epi Kraemer over van FC Aalsmeer naar Argon. De 29-jarige spits speelde eerder al zeven seizoenen voor de club uit Mijdrecht.

“Ik zie Argon als een stap vooruit”, zegt Kraemer in een interview met de website hetamsterdamschevoetbal.nl. In de winterstop werd hij al benaderd door de Hoofdklasser en na twee gesprekken was het voor hem duidelijk waar zijn toekomst ligt. “Ik heb er mooie jaren gehad, ken de club goed en het is op vijf minuten van mijn huis. Argon heeft altijd een brede selectie gehad, waar de concurrentie groot is. Aan mij de taak om de trainer ervan te overtuigen dat ik de eerste spits wordt.”

Kraemer kijkt ernaar uit om terug te keren op het oude nest. “Dat voelt goed. Ik heb veel berichtjes gekregen van spelers en van de technische staf. Vanuit de kantine hoorde ik alleen maar positieve geluiden van supporters. Het voelt als thuiskomen, want in mijn tijd bij Argon heb ik een hechte band opgebouwd met iedereen. Ik heb er daarom ook geen moment over getwijfeld.”

Eerst wil hij zijn periode van twee seizoenen bij FC Aalsmeer op een goede manier afsluiten, ‘want de club heeft dat verdiend’. “Ik kwam als een grote speler binnen en wil als grote speler weggaan. Dat wil ik doen door belangrijk te zijn voor het team. Wij hebben de doelstelling om erin te blijven (in de eerste klasse, red.) en dat moet dit jaar ook gaan lukken", vertelt Kraemer. 

"We begonnen dit seizoen goed, maar de laatste tijd gaat het iets minder. Aan ons de taak om zoveel mogelijk punten te pakken en dat iedereen er aan het eind van het seizoen tevreden op kan terugkijken", sluit hij af.

Bron: hetamsterdamschevoetbal.nl Foto: Ton van Eenennaam


Trefwoorden: sv argon mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen wouter winters jasper werkhoven epi kraemer
Geplaatst

woensdag 28 februari 2018 | 16.05 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 02 maart 2018 | 00.42 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-