Kinderkleding- en speelgoedbeurs 'Voor Elkaar' viert 30-jarig jubileum

De Ronde Venen - 30 jaar 'Voor Elkaar'! Een geweldige mijlpaal! De kinderkleding- en speelgoedbeurs Voor Elkaar zet zich al 30 jaar in voor diverse goede doelen (voor kinderen) binnen de gemeente De Ronde Venen.

In 2017 waren dit de basisscholen in Abcoude en Baambrugge, die een mooi bedrag van € 2.750, ontvingen. Inmiddels is het geld goed besteed en zijn er voor de leerlingen instrumenten, boeken en spelletjes aangeschaft.

De kinderkleding- en speelgoedbeurs 'Voor Elkaar' is in 1998 opgericht door een groep moeders uit Abcoude en Baambrugge. Van kleine bijeenkomsten is 'Voor Elkaar' inmiddels uitgegroeid tot een tweejaarlijks event.

De goede doelen van de afgelopen jaren varieerden van de Pandergroep Scouting in 2000 tot de  Stichting Hulpfonds Vluchtelingen in 2015 en van Zwemvereniging De Meerkoeten in 2006 tot Dolphins for Davey in 2014. Daarnaast ontvingen de Voedselbank Abcoude/Baambrugge en de Zorgboerderij Bruintjes jaarlijks een donatie. Kijk HIER voor een overzicht van de goede doelen.

Maar dat is nog niet alles: alle niet-verkochte kleding gaat naar Roemenië via het Roemenië-comité en het niet-verkochte speelgoed gaat naar Zorgboerderij Bruintjes in Abcoude.

In 2018, het jubileumjaar, wil 'Voor Elkaar' de opbrengst deels doneren aan de Stichting Intocht Sint Nicolaas Abcoude/Baambrugge, deels aan een speeltoestel voor een speeltuin én deels aan de Voedselbank De Ronde Venen.

Ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@voorelkaar.org en ontvang een informatiepakket. 

Steun 'Voor Elkaar' en kom gezellig kijken en winkelen op zondag 25 maart van 12:00 tot 15:00 uur in Klein Binnenrust aan de Hoogstraat 23 in Abcoude. 

Kijk voor meer informatie op www.voorelkaar.org.


Trefwoorden: klein binnenrust abcoude 30-jarig jubileum baambrugge abcoude ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 14 maart 2018 | 16.41 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 14 maart 2018 | 16.11 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-