Ideeën Werkplaats Mijdrecht over meedoen kinderen met beperking

Mijdrecht - Op 17 april a.s. is er weer een Ideeën Werkplaats in de Bibliotheek Mijdrecht. Deze Ideeën Werkplaats gaat over hoe kinderen met een beperking, in welke vorm dan ook, mee kunnen doen in De Ronde Venen.

Wil jij daar aan bijdragen? Lever dan, tijdens deze avond, je denkkracht en goede ideeën hierover.

Kinderen met een beperking hebben, net zoals ieder ander kind, behoefte om aan vrijetijds-mogelijkheden deel te kunnen nemen. De activiteiten kunnen divers zijn, bijvoorbeeld op het gebied van sport en spel, maar ook natuur en cultuur, ontspanning, creatief en meer.

Welke mogelijkheden zijn er in De Ronde Venen? Je bent welkom om aan te sluiten en mee te denken.

De Ideeën Werkplaats op dinsdag 17 april vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in de Bibliotheek Mijdrecht aan de Dr. Van der Haarlaan 8 in Mijdrecht. 

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan per e-mail via  info@ideederondevenen.nl

De Ideeën Werkplaats is een platform voor alle inwoner van De Ronde Venen die een idee hebben
dat verdere uitwerking verdient. Men kan hier terecht voor advies, informatie en inspiratie. Met betrokken ‘meedenkers’ en geïnteresseerden kan gesproken worden over wat nodig is om tot vervolgstappen te komen. De Ideeën Werkplaats is een samenwerking van diverse maatschappelijke organisaties in De Ronde Venen.

Voor vragen of informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met Henk Rikveld, opbouwwerker bij Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via h.rikveld@stdb.nlof met Anneke Wenker, Coördinator Sterke Samenleving Kwadraad, op telefoonnummer 088-900 4000 of per e-mail via a.wenker@kwadraad.nl.


Trefwoorden: kinderen met beperking bibliotheek mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

zaterdag 07 april 2018 | 02.32 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 07 april 2018 | 01.56 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-