Provincie gaat bermen N201 herinrichten

Regio - De provincie Noord-Holland richt van eind april tot en met december van dit jaar, een deel van de bermen van de N201 opnieuw in. Het gaat om het stuk tussen het dak van de Waterwolftunnel in de Ringvaart en de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn.

De huidige plantvakken vergen veel onderhoud en hebben een beperkte ecologische waarde. Daarom worden de bermen opnieuw ingericht.

Door de plantvakken om te vormen met gebiedseigen soorten beplanting, dat beter te beheren is, wordt zowel een fraai bloemrijk beeld als een verhoging van biodiversiteit beoogd.

De werkzaamheden vinden op werkdagen plaats en worden in beperkte mate vanaf de weg uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer enige hinder ondervinden.

Neem voor vragen of meldingen over de werkzaamheden tijdens kantoortijden contact op met het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis).


Trefwoorden: middenweg bovenkerkerpolder uithoorn waterwolftunnel aalsmeer plantvakken herinrichten bermen n201 n201 provincie noord holland ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 24 april 2018 | 01.15 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 24 april 2018 | 02.25 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-