Voor de negende keer Spinnen4Life in centrum Mijdrecht

Mijdrecht - Zaterdag 2 juni a.s. vindt op het Raadhuisplein in Mijdrecht voor de negende keer de Spinnen4Life-marathon plaats. 

Om 11:00 uur wordt gestart met ruim 150 deelnemers. Onder leiding van ervaren Spinning-instructeurs gaan de deelnemers de strijd aan met zichzelf voor een ander. Want met de opbrengst van de Spinning4Life-marathon wordt de scholing van vele kinderen in de sloppenwijken van Nairobi in Kenia structureel mogelijk.

Ook als je niet mee fietst, is het leuk om vanaf 11:00 uur naar het Raadhuisplein te komen. Want rond de marathon worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er voor kinderen een schminker aanwezig en een springkussen. Het is dus ook leuk om met het hele gezin even langs te komen en de fietsers aan te moedigen!

Spinnen4Life is voor iedereen: voor de ervaren fietsers die 5 uur fietsen of voor beginners die samen een fiets delen met familie, vrienden en/of collega’s. Mis dit gezellige en sportieve evenement niet en schrijf je nu in!

Inschrijven kan op www.spinnen4life.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de Spinnen4Life-marathon. Meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar info@stichting4life.nl.


Trefwoorden: stichting 4 life spinnen4life raadhuisplein mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 22 mei 2018 | 17.03 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 22 mei 2018 | 18.16 uur

Auteur

Ferry Mulder