Natuuravontuur bij NME-centrum De Woudreus

De Ronde Venen - Ook deze zomer organiseert NME-centrum De Woudreus in Wilnis weer een natuuravontuur. Tijdens een tweedaags programma gaan de kinderen, net als de voorgaande jaren, stoere activiteiten uitvoeren, die thuis niet altijd mogen.

Zo bouwen ze een kamp dat beide dagen kan blijven staan. Dit jaar zijn er ook strobalen en wilgentakken om mee te bouwen. Daarnaast kunnen de kinderen boven een vuurtje pannenkoeken bakken en zijn er opdrachten in het Speelwoud, waarbij de kinderen zelfstandig avonturen beleven.

Ze moeten zeker over de sloot springen en of ze de overkant halen, hangt er nog maar van af. Misschien kan een reuze-katapult de spullen wel naar de overkant schieten. Dan gaan ze die toch samen bouwen! Verder kunnen kinderen samen met een professionele 'struiner' op zoek naar sporen in de natuur.

Het programma is uitdagend met veel ruimte voor eigen spel. Er wordt elke dag gestart om 10:00 uur, terwijl de dag eindigt om 15:30 uur. Slapen doe je dus thuis.

Ben je geen watje of vind je het niet erg om een nat watje te zijn? Schrijf je dan in vóór 1 juli a.s. De dagen zijn: 16 en 17 juli of 18 en 19 juli.

Het natuuravontuur is voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en speelt zich af bij het NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis.

De kosten bedragen € 25 (inclusief lunch en tussendoortjes).

Aanmelden kan tot 1 juli op de website van het NME-centrum: www.dewoudreus.nl en vervolgens via 'activiteiten'. Er is per tweedaagse plaats voor 20 kinderen.


Trefwoorden: speelwoud wilnis natuuravontuur omgevingsdienst regio utrecht wilnis ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 13 juni 2018 | 02.13 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 13 juni 2018 | 01.27 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-