Lorena Wiebes langer bij Park Hotel Valkenburg Cycling Team

Valkenburg/Mijdrecht - Lorena Wiebes, Europees Kampioene bij de junioren, heeft haar overeenkomst met het Park Hotel Valkenburg Cycling Team verlengd tot en met 2021, meldt het team op haar website. Volgens het team hebben diverse internationale UCI-vrouwenteams interesse getoond in de uit Mijdrecht afkomstige Lorena, die desondanks besloot zich de komende jaren te ontwikkelen in de veilige omgeving van het Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Parkhotel Valkenburg is de afgelopen zeven jaar hoofdsponsor geweest van het wielerteam, en heeft besloten heeft de lopende sponsorovereenkomst met het team te verlengen tot en met 2021. Investeren en opleiden van talenten is de passie van hoofdsponsor Jos van de Mortel, eigenaar van het Parkhotel Valkenburg. 

”Ik ben heel blij om tot en met 2021 deel uit te maken van het Parkhotel Valkenburg team. Ik voel me heel erg thuis in de omgeving die het afgelopen jaar is gecreëerd en weet zeker dat ik mij hier verder kan ontwikkelen,’’ zegt Lorena, die afgelopen weekeinde negende werd bij de NK Vrouwen.

Ploegleider Raymond Rol: ”Lorena is een van de grootste talenten in het internationale damespeleton. Als ploegleider ben ik zeer content om Lorena voor een langere periode te kunnen ondersteunen in haar wielercarrière. Lorena is iemand die nog veel kan leren als renster en als persoon, maar beschikt over alle kwaliteiten die nodig zijn om uit te groeien tot een renster van wereldformaat. Als team zullen wij er alles aan doen Lorena in haar ontwikkeling bij te staan.”

Manager Esra Tromp: ”Ik ben heel blij met de continuering van het contract met de hoofdsponsor van het team, Parkhotel Valkenburg. Een langdurige samenwerking met sponsoren biedt de mogelijkheid een stabiele basis te vormen voor onze rensters. Het vertrouwen wat Lorena heeft in het team door eveneens haar contract te verlengen is daarvan een prachtig voorbeeld. Zoals gezegd is Lorena een groot talent en een echte teamplayer met een enorme drive om alles uit zichzelf te halen.”

Naast Lorena staan Marit Raaijmakers, Anne de Ruiter en Meike Uiterwijk Winkel voor seizoen 2019 onder contract van het Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Bron en foto's: Parkhotel Valkenburg Cycling Team


Trefwoorden: contractverlenging lorena wiebes mijdrecht ronde venen rtv ronde venen jos van de mortel raymond rol esra tromp
Geplaatst

maandag 02 juli 2018 | 16.47 uur

Laatst gewijzigd

maandag 02 juli 2018 | 16.09 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-