Gratis muziekles bij VIOS MusicKidz

Mijdrecht - Terwijl voor alle kinderen de zomervakantie net is begonnen, wordt bij VIOS alweer vooruitgekeken naar het nieuwe MusicKidz-seizoen. De start hiervan is namelijk op vrijdag 31 augustus a.s. om 19:00 uur. In VIOS-clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht zullen de docenten Marinda, Esther, Jessica, Rachelle en Tim dan kinderen weer wegwijs maken in de fantastische wereld van het maken van muziek.

VIOS schrijft dat er nog plek is voor een aantal kinderen, dus meld je snel aan via musickidz@vios-mijdrecht.nl.

De afgelopen maanden is bij VIOS hard gewerkt aan de voorbereiding van dit nieuwe MusicKidz-
seizoen. In 20 gratis lessen zullen kinderen, vanaf groep 4 van de basisschool, van alles over muziek en instrumenten leren. Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag om noten te leren lezen en om samen liedjes te spelen.

Nieuw dit seizoen is dat hierbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde instrumenten als bij Show- & Marchingband VIOS, zoals dwarsfluit, saxofoon, trompet, trombone, euphonium en slagwerk. Zo wordt direct een heuse MusicKidz-band gevormd. En dit alles op een ontspannen en speelse manier. 

De lessen zijn wekelijks op de vrijdagavond en duren een uur. In februari 2019 treden de MusicKidz in het VIOS-clubgebouw op voor familie, vriendjes en vriendinnetjes. Het belooft weer een leerzaam en gezellig halfjaar te worden.

MusicKidz is een initiatief van Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Kijk voor meer informatie over VIOS op www.vios-mijdrecht.nl of mail naar info@vios-mijdrecht.nl.

Aanmelden voor MusicKidz kan per e-mail via musickidz@vios-mijdrecht.nl.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen cultuur vios musickidz muziekles
Geplaatst

woensdag 18 juli 2018 | 01.49 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 18 juli 2018 | 01.10 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-