Stichting 'Paraplu' organiseert Open Huis

Wilnis - Op zaterdag 25 augustus a.s.  organiseert de Stichting 'Paraplu' een Open Huis. Tijdens dit Open Huis presenteert de Paraplu het nieuwe programma, meldt de Paraplu in een persbericht.

De zomer is nog in volle gang, maar de vrijwilligers van de Paraplu hebben niet stilgezeten. Zij hebben intussen weer vele activiteiten georganiseerd voor de inwoners van De Ronde Venen. Of het nu gaat om nieuwe inspiratie op te doen, of gewoon gezellig met anderen samen een activiteit te ondernemen, er is altijd wel iets te vinden.

Een greep uit het programma aanbod: diverse spelactiviteiten, yogalessen, schilderen, taallessen, stijldansen, mandala’s maken of klanksessies bijwonen.

Belangstellenden kunnen op de website van de Paraplu of in het programmaboekje alvast rustig rondkijken naar de mogelijkheden die de Paraplu te bieden heeft.

Op zaterdag 25 augustus wordt van 10:00 tot 13:00 uur Open Huis gehouden. Dit is tevens de algemene inschrijfdag is.

Tijdens dit Open Huis kunnen de bezoekers kennismaken met diverse docenten en/of begeleiders op het gebied van spel, creativiteit, ontspanning of taal. Zij kunnen informatie geven over de inhoud van een cursus, of over een boeiende workshop of over een spelactiviteit. De betrokken docenten zijn allen goed thuis in hun vakgebied en dragen h un kennis met passie over.

Aanmelden voor één of meerdere activiteiten kan rechtstreeks op www.stichtingparaplu.nl, of met het inschrijfformulier in het programmaboekje. Dat programmaboekje kan worden afgehaald bij de Paraplu aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis, of in het gemeentehuis in Mijdrecht. Het ingevulde inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij de Paraplu 

Neem voor vragen per e-mail contact op via info@stichtingparaplu.nl


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen wilnis stichting paraplu programma 2018 2019 open huis volwassenen educatie
Geplaatst

vrijdag 10 augustus 2018 | 17.01 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 augustus 2018 | 16.51 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-