Tennisvereniging De Ronde Vener organiseert 'De rollende Ronde Vener'

Mijdrecht - Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht organiseert op 8 september a.s. ter promotie van het rolstoeltennis het tennisevenement 'De rollende Ronde Vener'.

Het is sinds kort mogelijk te rolstoeltennissen bij tennisvereniging De Ronde Vener. Het tennispark en de banen zijn toegankelijk gemaakt voor rolstoeltennissers.

Om deze sport voor iedereen toegankelijk te maken en meer bekendheid aan het rolstoeltennis
te geven, organiseert de vereniging op 8 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur 'De rollende Ronde Vener', een rolstoeltennisevenement voor jong en oud.

Tijdens deze middag kun je rolstoeltennis zelf uitproberen. Er zijn tennisrolstoelen beschikbaar voor volwassenen en kinderen. Tennisleraren van o.a. Only Friends te Amsterdam en van het CTO zijn aanwezig om je te begeleiden bij het rolstoeltennis.

Tevens zijn rolstoeltennissers op de banen aanwezig die je kunnen begeleiden en om jouw vragen over deze sport te beantwoorden.

Rolstoeltennis is geschikt voor mensen die niet meer staand kunnen tennissen door een langdurige of blijvende fysieke beperking. Men hoeft dus niet rolstoelgebonden te zijn om deze sport te beoefenen.

Als er voldoende ruimte deze middag is mogen tennissers die geen beperking hebben ook meedoen aan dit evenement. Dit om eens te ervaren wat het verschil is tussen het staande tennis
en rolstoeltennis.

Aanmelden voor dit evenement is gewenst en dat kan via de website van Tennisvereniging De Ronde Vener of per e-mail via rolstoeltennisderondevenen@gmail.com of via rolstoeltennis@tvdrv.nl.

Deelname is gratis.

De banen van Tennisvereniging De Ronde Vener zijn te vinden aan de Dr. Van der Haarlaan 1 in Mijdrecht.

Bij vragen over dit tennisevenement en/of toegankelijkheid en parkeren kan telefonisch contct worden opgenomen met Miranda Kooijman op telefoonnummer (0297) 27 44 57 (bij geen gehoor s.v.p. antwoordapparaat inspreken, dan wordt z.s.m. contact opgenomen).

Kijk voor meer informatie over Tennisvereniging De Ronde Vener op www.tvdrv.nl.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht tennis rolstoeltennis
Geplaatst

donderdag 16 augustus 2018 | 15.21 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 16 augustus 2018 | 17.12 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-